Categorieën
Research UX Design Work

Artefacts UX design

Artefacts UX design

Vintage Synths, modern jasje. Deze zomer creëerde wij voor Artefacts ux design en een nieuwe identiteit. Artefacts is gespecialiseerd in het repareren van analoge synthesizers, effecten en drumcomputers. Hiervoor ontwikkelden wij een nieuw logo in een creatief font en een nieuwe website met verbeterde User Experience.

De beeldtaal voor het logo komt van de printplaten en grafische elementen van oude synthesizers. Deze worden gecombineerd met vintage vormgeving van oude merken.

De Artefacts UX design van de oude website en shop was een ramp voor de gebruiker. Zeer kunstzinnig maar niet intuïtief. Door toepassen van een van onze design principes KISS – Keep It Simple Stupid – hebben we de gebruikers ervaring verbeterd.

Bezoek Artefacts website en ervaar het zelf. Zeker als je op zoek bent naar een professionele analoge synthesizer reparateur of toevoegingen voor jouw studio en analoge drumcomputer.

Wat Maarten Halmans – Artefacts – over ons zegt

Artefacts

Het is met GHXD altijd prettig samenwerken. Ze luisteren goed naar je als klant. GHXD vertaalt je wensen naar een effectieve en goed werkende website die aansluit bij jouw klanten. Zoek je een bureau voor mooie, effectieve digitale communicatie, dan zou ik zeker GHXD kiezen!

Maarten Halmans – Artefacts

Artefacts logo

Lees ook onze case: Identiteit en website De Leermeester Oisterwijk